تاثير تغذيه بر معنويت در زندگي انسان(مريم راستين فر)
تغذیه از اعمال ارادی انسان برای حفظ حیات و توانایی انجام فعالیت های فردی واجتماعی بوده است. طبیعت و ساخته های انسانی این هدف را تأمین ساخته اند اما کیفیتو تأثیر مواد غذایی مورد استفاده انسان ها بنا به شواهد متعدد آیات و روایات نه تنها برجسم فرد بلکه بر روح و روان او نیز اثر مثبت و یا منفی می گذارد. لذا با توجه به نقشبسزایی که تغذیه در زندگی دنیوی و اخروی دارد در این تحقیق سعی بر این بوده استکه تأثیر تغذیه بر معنویت در زندگی انسان از دیدگاه آیات و روایات مورد بررسی قرارگیرد. برای این منظور مباحث انواع تغذیه و اهمیت آن از دیدگاه آیات و روایات، نقشآداب و شرایط غذا خوردن در معنویت وجود انسان، تأثیر تغذیه حلال و حرام برمعنویت در زندگی انسان به تفصیل در این پژوهش گنجانده شده اند. بررسی اینموضوعات مشخص ساخت، که خداوند متعال در قرآن کریم و انبیاء و اولیا الهی درروایات بارها از انسان خواسته که نظر عمیقی به انواع غذاهای خود بیفکند و عوامل واسبابی که در جریان است تا لقمه غذایی یا جرعه آبی در دسترس او قرار گیرد و عواملتأثیرگذار بر آن را به خاطر داشته باشند تا از این طریق مشمول تقرب به خدا، رستگاری،استغفار ملائک، عبور از صراط، دینداری، مشمول رحمت خداوند شدن، با پیامبرمحشور شدن، دوستی با اهل بیت )ع(، استجابت دعا، رقت و نورانیت قلب گردد.
واژگان كليدي: تغذیه، معنویت.
فرم در حال بارگذاری ...
آخرین نظرات